Hem Årsmedlem Musikminnet Musikfrågesport Ordflätor Bingo Böcker Kontakt

Välkommen att handla hos Musik att minnas!

I Musik att minnas butik behöver du inte använda

vare sig bankuppgifter eller lösenord för att handla.

Du handlar enkelt och säkert med faktura i butiken.

Du betalar ingenting förrän du fått hem din beställning

och är nöjd. Fakturan skickas med i postförsändelsen

- eller som PDF-bilaga i svarsmailet.

​Din beställning skickas normalt inom 10 dagar.

Varorna skickas per post – eller mail om det är PDF.

* Moms ingår i alla produkter

* Fraktkostnaden är 69 kr för alla försändelser

* Digitala produkter – fraktfritt

 

                    

   

Betalningsalternativ när du handlar i butiken:

1. PDF-faktura till e-postadress

2. Pappersfaktura till postadress

                      

Köpvillkor Musik att minnas

PRISER OCH BETALNING
Varje vara anges med pris inklusive moms.  Fraktvillkor finns angiven beroende av valt fraktsätt.

ÅNGERRÄTT
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

PRIVAT POLICY
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.
Läs mer under rubriken Integritet längre ner på sidan.

LEVERANSER

Din beställning skickas direkt med E-post

RETURER
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Integritet Musik att minnas

Dina personuppgifter kommer enbart att användas för att behandla din beställning.

Kontaktuppgifter:

Musik att minnas – Källslätten 12 – 647 91 Mariefred

Ingående och fullgörande av avtal:

Vid köp av någon av våra produkter registrerar vi namn, telefonnummer, betalningsinformation, vilken typ av vara eller tjänst du har köpt och när du köpte den samt eventuell leveransinformation. Om varan ska skickas till dig registrerar vi även en leveransadress. Dessutom kan vi också behandla information om returer.

Administration av försäljningen:

Vid köp av produkter i butik använder vi ditt namn som identifikator för betalning i kassan. Vi stöder vår behandling på vårt berättigade behov av att kunna administrera försäljningen och verksamheten på ett lämpligt sätt och har gjort den bedömningen att dessa intressen väger tyngre än ditt skydd för dina personuppgifter.

Reklamationer:

Om du reklamerar en vara behöver vi kontaktuppgifter för att kunna registrera reklamationen och för att hålla dig uppdaterat i ärendet. Behandlingen är nödvändig för att vi ska kunna fullgöra våra skyldigheter enligt avtal med dig. Syftet med registreringen av uppgifterna är att fullgöra och administrera vårt avtal med dig samt att följa upp försäljningen internt i vår organisation. Grunden för vår behandling av uppgifterna är för att uppfylla avtalet med dig.

Kundservice:

Vi behöver veta vem du är, vilken produkt du har köpt, din adress och/eller ditt telefonnummer. Vi behandlar endast de personuppgifter vi behöver för att hjälpa dig, dessa är enbart namn och kontaktuppgifter (e-post, faktura- och leveransadress samt telefonnummer). Vi har gjort den bedömningen att vi har ett berättigat intresse av att behandla dina personuppgifter för att svara på dina frågor så relevant och precist som möjligt och att vårt intresse i denna behandling väger tyngre än skyddet för dina personuppgifter när du tar kontakt med oss och efterfrågar tjänsten.

Upprättande av användarkonto:

Musik att minnas upprättar inga användarkonton.

Med vilka parter delar vi dina personuppgifter?

Musik att minnas låter inga andra verksamheter få tillgång till dina personuppgifter.

Lagringstid

Dina personuppgifter knutna till köp kommer normalt att raderas när det inte längre finns ett behov av att lagra uppgifterna för att kunna besvara dina frågor och reklamationstiden för produkten har gått ut.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära att behandlingen av personuppgifterna begränsas samt att invända mot delar av behandlingen av dina personuppgifter. För att utöva dina rättigheter kan du kontakta anders.berglund@musikattminnas.se Jag kommer att besvara din förfrågan så snart som möjligt men normalt senast inom 30 dagar.

Jag kommer att be dig att bekräfta din identitet eller att uppge ytterligare information innan jag fullföljer dina förfrågningar enligt ovan. Detta gör jag för att vara säkra på att jag endast ger dig – och inte någon annan som uppger sig för att vara du – tillgång till dina personuppgifter.

Klaga till tillsynsmyndigheten: Om du motsätter dig sättet jag behandlar dina personuppgifter på eller har klagomål kan du även kontakta Integritetskyddsmyndigheten (tidigare Datainspektionen).

Ändringar

Jag kan komma att göra ändringar i denna personuppgiftspolicy, till exempel som en följd av att jag gör ändringar i webbplatsens uppbyggnad eller funktionalitet. Om jag gör väsentliga ändringar kommer jag att informera om detta på webbplatsen och/eller genom att kontakta dig på lämpligt vis.

                                                                         Musik att minnas           www.musikattminnas.se